note

PRODUKTER

BJÖrk

Björk er et svensk mærke, der har til formål at gøre professionel hårpleje mere miljøvenlig. Brandets filosofi er at kunne tilbyde friske produkter af høj kvalitet, der lover håndværksmæssig præcision og som er fremstillet af gode råvarer, der er omhyggeligt udvalg med omsorg for vores jord. Haircare with a purpose.

Björk anvender birkeekstrakter til at berolige hovedbunden, alger til at styrke hårstrået og solsikkeolie for at beskytte nyfarvet hår mod farvetab og UV-stråler.

Når du vælger Björk, vælger du dyrevenlige og farvebevarende hårplejeprodukter, som er produceret i Sverige. Kemikerne, der udvikler Björks produkter, har både dig og vores jord i tanke, når de fremstiller de miljøvenlig produkter. For at du skal kunne føle dig tryg, samarbejder de desuden med to uafhængige organisationer, Den Svenske Naturbeskyttelsesforening og Vi-skogen, som begge værner om miljøet og skoven.

note

OLAPLEX

Gode råd og fakta om Olaplex. Jeg har rigtig mange henvendelser vedr. Olaplex – hvad er det, hvad kan det mm…! Der er skrevet meget i medierne, der findes et utal af billeder på nettet, men nedenfor har jeg prøvet at samle fakta og mine råd.

Olaplex behandlinger starter på kr. 100,- dette beløb er et tillæg til den almindelige farvepris.

En stand alone behandling koster 250,-

Olaplex - er Ikke et tryllemiddel, men et fantastisk hjælpemiddel, et molekyle, der forbinder ødelagte svovlbindinger i håret.

Et professionelt redskab, som jeg kan tilføje din behandling i salonen, hvis dit hår af forskellige årsager er nedbrudt/porøst efter gentagne kemiske behandlinger. En genopbygning af håret, vil få farvningen til at holde længere – noget specielt kan være svært i tidligere afbleget hår.

BRUG ALTID SUND FORNUFT i forhold til kemiske behandlinger og lyt til din frisør – og lad os slå fast, at olaplex ikke farver og bleger hår – det gør de samme produkter som altid har gjort det, – frisøren har dog fået en ”ekstra knap” at skrue på. Olaplex tilfører ikke fugt og proteiner, molekylet arbejder udelukkende på hårets styrke og elasticitet, derfor er afsluttende kur altså nødvendigt.

HVAD ER OLAPLEX NR. 3? Dette er et produkt der er lavet, grundet efterspørgsel fra kunder om at tage noget Olaplex med hjem. Den er i 100 ml og en lettere udgave af step 2 i salonen. Det er et valgfrit supplement og er ikke nødvendig for at salonbehandlingen virker. Men fordi at bindingerne i håret konstant nedbrydes gennem varmestyling og kontinuerlige kemibehandlinger, er det en god idé at købe No.3 med hjem. Olaplex no. 3 gør at du kan bevare hårets styrke, sundhed & kvalitet, imellem besøg på salonen. Olaplex no. 3 holder de nye broer på plads i håret, og er med til at danne nye broer og bindinger på håret.

BRUGSANVISNING FOR OLAPLEX No. 3. ANBEFALINGEN ER 1. GANG PR. UGE. Brug en passende mængde Olaplex no. 3 i vådt, håndklæde tørt hår. Håret skal ikke være nyvasket. Masseres & friseres igennem med en børste. Indvirknings tid min. 10 minutter. Skyl derefter håret grundigt. Afslut med at vaske i din favorit shampoo & conditioner.

Vigtigt at vide, Olaplex no. 3 er IKKE en conditioner, og alle brugsanvisninger SKAL overholdes. Pris Olaplex no. 3 199,-